Försäljning av domänadress.

Hej, Jag har nyligen blivit kontaktad av ett danskt företag som vill köpa en av mina domänadresser. Företaget verkar seriöst och har en relativt stor verksamhet i Danmark under den danska domänen (.dk) och jag äger med andra ord (.se). Jag skulle vilja komma i kontakt med Er för vidare konsultation/hjälp/tips på vart jag kan vända mig i syfte att genomföra affären.

Webbsida.org svarar:

Hej, tack för frågan. Vi jobbar just nu med att utveckla en tjänst för att sälja och köpa domännamn. Den kommer du hitta på http://doon.se. Tills dess så kan jag rekommendera att du använder befintliga tjänster som SEDO, flippa.com eller missdomain.se. Vill du inte använda dig av någon tredje part så kan det vara värt att skriva ett kontrakt som bestämmer hur affären ska gå till. Ett förslag kan ju vara att köparen betalar in pengar för halva värdet på ditt konto innan du släpper domänen och när affären är klar så betalar de resten. Det smidigaste är ju om du har ett företag och kan fakturera kostnaden till köparen.

Senaste frågor besvarade på Webbsida.org

Undrar Du något? Ställ en fråga om webbutveckling

Dela

Lär dig koda webbsidor

html5 och css3 bok

Lär dig bygga och koda professionella webbsidor. Lär dig från grunden och uppåt att bygga professionella och interaktiva webbsidor.

Köp den nu

Ställ en fråga

Bli en expert på HTML5 och CSS3

Få gratis tips i brevlådan om hur du bygger en bättre webbsida.